#Fajtfest

Ačkoliv má Fajtfest příští rok již 10 narozky, pro mě byl ještě do letoška velkou neznámou. Nevěděl jsem ani co pořádně čekat. Kromě line-upu se tohle ale čekat nedalo. První den po brutální průtrži se totiž veškeré dění přesunulo z hlavní stage do skibaru kde to byl naprostej punk. Tenhle start… chcete vědět víc?

#Ireland Pt.3

Po předešlém výletu do Howth jsme tentokrát zamířili k Poolbeg majáku. Na mapě se to zdá být kousek, jenže my nebyli ani v polovině cesty a nad náma se začalo zatahovat. "Co teď? Jdeme domů nebo to risknem?". S vědomím, že dojdem totálně durch jsme teda vesele pokračovali dál k moři. Bylo po… chcete vědět víc?

#Ireland Pt.2

Plán pro následující den byl hrozně jednoduchej a to vyrazit za přírodou. Konkrétně jsme měli vyhlídlou rybářskou vesničku Howth, která tvoří severní hranici Dublinského zálivu. Průser byl těch 20 km z centra. Ideální by bylo kolo, jenže po půl hodině snahy dostat kolo u automatu Just Eat nás… chcete vědět víc?

#Ireland Pt.1

Z Prahy do Dublinu za 2,5 hodiny a takhle nějak započal náš výlet na vlastní pěst. "Zahodíme kufry na bytě a rovnou půjdem" - přes Airbnb jsme měli ideální ubytko jen kousek od centra. Dost sebejistě jsme teda nasedli na první double decker. Cesta k bytu utekla fakt rychle, jenže kde je sakra… chcete vědět víc?